Cykelringridning - Ringridning

Søg
Gå til indhold

Hoved menu:

Cykelringridning

Ringridning

Nu skal vi snart til at pynte cyklerne til dette års Cykelringridning, som afvikles lørdag den 16. juli og søndag den 17. juli.
Vi håber på op imod 100 deltagere, der på deres flot pyntede cykler vil dyste om de mange flotte præmier, samt Konge-, Kronprins-, og Prinsetitlen 2020. Børnene opdeles i fire grupper:
 
Piger/drenge 5-6 år
Piger/drenge 7-9 år
Piger 10-14 år
Drenge 10-14 år
 
Efter optoget lørdag er der frokost med pølser og sodavand til alle deltagerne. Frokosten er sponsoreret af Super Brugsen Gråsten. Herudover er der 1 fribillet til tivoli på festpladsen, som skal benyttes om lørdagen inden kl. 18.00. Der cykles om 10 ringe lørdag.
 
Efter optoget søndag er der sodavand til alle deltagerne. Der cykles om 5 ringe søndag og ca. kl. 14.30 er der omridning om Konge-, Kronprins- og Prinsetitlen 2020.
 
Fra kl. 16.00 er der præmieoverrækkelse i Det store Ringridertelt. Der er flotte præmier til alle deltagerne fra Super Brugsen Gråsten. Der vil som afslutning på Cykelringridningen 2020 blive trukket lod om 2 gavechecks på hver 2.500 kr til Fri BikeShop.
Alle børn der deltager i præmieoverrækkelsen vil få en is sponsoreret af Super Brugsen Gråsten.
 
Tilmeldingen til årets Cykelringridning kan ske hos Super Brugsen i Ulsnæscenteret og Fri BikeShop i Borggade. Sidste frist er torsdag den 18. juli kl. 16.00. Det koster kun 75 kr. at deltage. T-shirt og pyntepapir til cyklen udleveres ved tilmeldingen.
 
Cykelkomitéen glæder sig meget til et par festlige dage med mange glade børn og flotte cykler.

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu