Damefrokost - Ringridning

Søg
Gå til indhold

Hoved menu:

Damefrokost

Ringridning

Damefrokost - kl. 19.30 - 22.30


Billetterne til årets damefrokost er blevet sat til salg. De kan købes hos Benniksgaard Gårdbutik, Sejrvej i Rinkenæs og hos Salon Garagen, Dyrhøj 27 i Gråsten.De kan købes for kun DKK 350,- inkl. 10 genstande og entré til det store telt hele aftenen.


For den pris får du:


Lækker buffet leveret af SuperBrugsen.
10 genstande fra kl. 19.30 – 22.30

Musikken til DAMEFROKOST leveres af SHU-BI-DUO.


Kl. 23.00 indtager SHU-BI-DUO igen scenen


Nu skal du opleve SHU-BI-DUO med DJ non stop helt frem til kl. 02.30. Du kan godt glemme at sidde stille, når alle de kendte hits pumper en stemning op - der går direkte i dansebenene.

SHU-BI-DUO består af 2 friske gutter, der er født med musik i blodet og hang til at fyre den af på de skrå brædder. Med Deres kræsen for de små detaljer og forkærlighed for et godt kor, er SHU-BI-DUO en duo, som får selv de sløveste padder op af stolene.
 
Øverst på menukortet står der superfede cover hits, som SHU-BI-DUO fortolker på deres helt egen energiske måde. Kendinge såsom Kim Larsen, TOTO, Robbie Williams, Bamse, The Beatles, Lars Lilholdt, TV2, er kun et udpluk af det råstof, som i løbet af aftenen bliver bearbejdet af TIP TOP til stor glæde for publikum.
 
Har du brug for en god oplevelse, så kridt skoene, brænd fjernbetjeningen og kom og hør SHU-BI-DUO!

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu