Damefrokost - Ringridning

Søg
Gå til indhold

Hoved menu:

Damefrokost

Ringridning

Damefrokost - kl. 19.30 - 22.30

Igen i år er der damefrokost og allerede nu er der mere end 100 tilmeldte.


Har du endnu ikke købt billetter, kan de købes ved henvendelse til Kim Vagner på tlf. 29 91 10 00 eller pr. mail: post@graastenringridning.dk


Prisen er kun kr. 350,00 og for den pris får du:

Lækker buffet.

Øl og vin ad libitum fra kl. 19.30 – 22.30

Musikken til DAMEFROKOST leveres af SJU-BI-DUOKl. 23.00 indtager SJU-BI-DUO igen scenen


Nu skal du opleve SJU-BI-DUO non stop helt frem til kl. 02.30. Du kan godt glemme at sidde stille, når alle de kendte hits pumper en stemning op - der går direkte i dansebenene.

Sju Bi Duo består af 2 friske gutter, der er født med musik i blodet og hang til at fyre den af på de skrå brædder. Med Deres kræsen for de små detaljer og forkærlighed for et godt kor, er Sju Bi Duo en duo, som får selv de sløveste padder op af stolene.
 
Denne duo har med diverse dansebands igennem de seneste 20 år en musikalsk erfaring, der gør dem rustet til stort set et hvert musikalsk arrangement.
 
Øverst på menukortet står der superfede cover hits, som Sju Bi Duo fortolker på deres helt egen energiske måde. Kendinge såsom Kim Larsen, TOTO, Robbie Williams, Bamse, The Beatles, Lars Lilholdt, TV2, er kun et udpluk af det råstof, som i løbet af aftenen bliver bearbejdet af Sju Bi Duo til stor glæde for publikum.
 
Har du brug for en god oplevelse, så kridt skoene, brænd fjernbetjeningen og kom og hør SJU-BI-DUO!

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu