Præmieskydning - Ringridning

Søg
Gå til indhold

Hoved menu:

Præmieskydning

Ringridning

Resultat fra Præmieskydningen 2014:

1. Brian Lassen
2. Kenn Merrild
3. Lars Mikkelsen
4. Jan (desværre ikke noget efternavn).
5. Søren Andersen
6. Jønne Andresen
7. Steen Thorstensen
8. Stephan KleinschmidtPræmieskydning

Vi har som altid præmieskydning der strækker sig over hele festperioden. Omskydning og præmieoverrækkelse vil traditionen tro ske søndag aften.

Vinderen af præmieskydningen vil udover 1. præmien, der udleveres ved omskydningen søndag, få overrakt vandrepokalen. Pokalen er sponsoreret af Broager Sparekasse.

Der vil også i år atter være mange gode og flotte sponsorpræmier.

Hyggelig skydning

Vi fortsætter i år med den hyggelige skydning, hvor deltagerne i den Brasilianske Samba Party og fodbodspillerne inden frokosten lørdag kan komme forbi teltet og skyde sig til forskellige gode præmier. Skydningen er ca. en time før frokosten, og ved en evt. pointlighed vil der også her være omskydning.
Skydningen er indeholdt i entrebilletten til Samba Partyen.

Der vil også være gode sponsorpræmier til denne skydning.

Pistolskydning

Der vil under hele ringridningen også være pistolskydning. Der vil være mulighed for at skyde dåser, flasker og andre spændende ting ned, og selvfølgelig har vi igen i år roser til alle dem der vælter hele striben af dåser ned fra bordet.

Skydeteltet ser frem til ringridningen i år, og der vil som altid være plads til en god hyggesnak samtidig med at der bliver skudt på alle baner i teltet.Vi ses

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu