Tombola - Ringridning

Søg
Gå til indhold

Hoved menu:

Tombola

Ringridning

Tombolaens nittegevinst numre 2017:


7815 – 11312 – 14206

Hvert af disse numre giver en gevinst på et pengegavekort til en værdi af 500,- kr.

Henvendelse til:
Hans Ove Sørensen,
tlf.nr. 74 65 02 58 efter kl. 18.00
eller
Anders Wollsen,
tlf.nr.: 74 65 07 42 efter kl. 18.00
Gevinsterne skal være afhentet senest den 31. juli 2017

Ringriderforeningens Tombola uddeler hvert år mange penge til ungdomsarbejdet i Gråsten.

Takket være stor velvilje fra Ringriderfestens besøgende kan Tombolaen hvert år præstere et overskud til fordeling blandt Gråsten og Omegns ungdomsforeninger. Overskuddet i 2017 blev på 29.190,27 kr.
Også dettes års forventede overskud vil ubeskåret gå til ungdomsarbejde og det uddeles efter ansøgninger fra områdets foreninger. Der gives fortrinsvis tilskud til anskaffelse af redskaber og andet udstyr til indlæring af børn og unge.
Der vil som i de tidligere år igen være gevinstmulighed på nitte lodderne. Der uddeles efter lodtrækning 3 stk. nittegevinster á 500,00 kr. i form af pengegavekort. De udtrukne numre vil blive offentliggjort i Gråsten Avis samt på Gråsten Ringriderforenings hjemmeside, tirsdag efter Ringriderfesten.
Alle gevinster i Tombolaen er købt hos de lokale forretningsdrivende og takket være deres velvilje og imødekommenhed, er det muligt sammen med Tombolaens købelystne gæster, at præstere det fine overskud.
Tombolaen vil i lighed med foregående år også sælge lodder ved Pensionistmatinéen, samt ved Ringriderfrokosten. Vi henviser til årets program.
Tombolaen har åbent alle tre ringriderdage, så prøv lykken – og skulle du trække en ”nitte” så gem dem til du har set de udtrukne numre i Gråsten Avis eller på Ringriderforeningens hjemmeside.  

Husk!! et hvert solgt lod er med til at støtte et godt formål.

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu