Tombola - Ringridning

Søg
Gå til indhold

Hoved menu:

Tombola

Ringridning

Tombolaens nittegevinst numre 2018:


2031 – 8815 – 10441

Hvert af disse numre giver en gevinst på et pengegavekort til en værdi af 500,- kr.

Henvendelse til:
Hans Ove Sørensen,
tlf.nr. 28 51 15 27 efter kl. 18.00
eller
Anders Wollsen,
tlf.nr.: 41 31 21 84 efter kl. 18.00
Gevinsterne skal være afhentet senest den 31. juli 2018

Ringriderforeningens Tombola uddeler hvert år mange penge til ungdomsarbejdet i Gråsten.
Takket være stor velvilje fra Ringriderfestens besøgende kan Tombolaen hvert år præstere et overskud til fordeling blandt Gråsten og Omegns ungdomsforeninger. Overskuddet i 2017 blev på ca. 30.000 kr.
Også dettes års forventede overskud vil ubeskåret gå til børne- ungdomsarbejde og det uddeles efter ansøgninger fra områdets foreninger. Der gives fortrinsvis tilskud til anskaffelse af redskaber og andet udstyr til indlæring af børn og unge.
Der vil som i de tidligere år igen være gevinstmulighed på nitte lodderne. Der uddeles efter lodtrækning 3 stk. nittegevinster á 500,00 kr. i form af pengegavekort. De udtrukne numre vil blive offentliggjort i Gråsten Avis samt på Gråsten Ringriderforenings hjemmeside, tirsdag efter Ringriderfesten.
Alle gevinster i Tombolaen er købt hos de lokale forretningsdrivende og takket være deres velvilje og imødekommenhed, er det muligt sammen med Tombolaens købelystne gæster, at præstere et fint overskud.
Tombolaen vil i lighed med foregående år også sælge lodder ved Pensionistmatinéen, samt ved fredagsfrokosten. Vi henviser til årets program.
Tombolaen har åbent alle tre ringriderdage, så prøv lykken – og skulle du trække en ”nitte” så gem dem til du har set de udtrukne numre i Gråsten Avis eller på Ringriderforeningens hjemmeside.  

Husk!! et hvert solgt lod er med til at støtte et godt formål.

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu